diumenge, 9 de juny del 2019





El passat 4 de juny, les classes de segon, vam fer la sortida de fi de curs a l'aula d'entorn rural "Les Granotes" situada a Riudoms. Va resultar una jornada molt atrafegada i divertida. Tot seguit podeu veure les fotos de les diferents activitats realitzades durant el matí i a la tarda. Enmig de tanta activitat i algun que altre joc, al migdia vam recuperar forces amb el dinar que ens havíem portat de casa. De tornada tornada cap a casa tothom estava força cansat, però encara ens van quedar forces per cantar alguna que altra cançó a l'autobús!!!!!!































                   
                  
                  
Amb l'activitat de les granotes vam poder diferenciar-les dels gripaus, conèixer el seu hàbitat natural, la seva morfologia, el procés de creixement i transformació... Per acabar, vam anar a les basses per practicar la "caça de la granota" i d'altres bestioles que hi havia per allí. Era més difícil del que semblava, però força divertit!!!!!!











                    
Una altra activitat va ser "La vida a la granja". Els monitors ens van explicar tot el procés del naixement dels pollets i la seva posterior vida a la granja. Quan vam acabar ens van deixar agafar algun d'aquests pollets amb les nostres mans. Què delicat i suau era!!!!!!! 






     




                   
Amb tanta activitat i emoció, l'esmorzar i el dinar ens van anar d'allò més bé per agafar i recuperar forces. Tot el menjar que portàvem preparat de casa estava boníssim, no va quedar res!!!!!!!! 
                   

                 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.